Jag har jobbat 30 år i vinbranschen och av dem har 25 varit fokuserade på Portugal. Men det enda jag skrivit till fram till nu är artiklar. Idag skriver jag dock på mina första böcker om vinlandet Portugal och fler ska det bli. Här nedan hittar du de två böcker som är på gång under 2020-2022.

Druvsorter i Portugal

Druvsorter i Portugal är arbetsnamnet på min första bok. Den kommer på ett pedagogiskt sätt presentera cirka 100 druvsorter som odlas i Portugal och som du kan stöta på när du provar portugisiska viner. Den kommer lanseras både som en gratis e-bok utan illustrationer och i tryck med pedagogiska och förklarande illustrationer till en rimlig peng. Min förhoppning är att den ska vara klar under hösten 2021.

Vinlandet Portugal

Vinlandet Portugal är arbetsnamnet på min andra bok. Fokus i denna bok blir vinregionerna i Portugal, men även de vanligaste druvsorterna, historik, etikettstolkning, matkultur och mycket mer kommer finnas med i denna lite mer omfattande bok. Min förhoppning är att den ska vara klar i under 2022.

Håll dig uppdaterad!

Jag skickar regelbundet ut e-post med ny information om vinlandet Portugal, portugisiska viner och eventuella boklanseringar. Vill du också hålla dig uppdaterad om den portugisiska vinvärlden? Gör som cirka 3500 andra och prenumerera på mina utskick. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Tack för att du prenumererar på mina informationsutskick.

Något gick fel.